Helena: Sellel vaheajal käin kindlasti palju tantsutrennis, sest nädala lõpus on meil esinemine. Veedan palju aega oma parimate sõpradega, käin nendega väljas ja üksteistel külas. Hommikuti ärkan hilja ning koolitöödega ei tegele üldse, pigem loen huvitavaid raamatuid ning teadusajakirju. Kui ma parasjagu midagi huvitavat ei tee, siis vedelen lihtsalt voodis või diivani peal ning koon. Arvutis püüan olla võimalikult vähe.

Laura: Lähen bändi proovi ja samuti ühele koorile proovi tegema. Teisipäevast neljapäevani oleme bändiga Viljandis pärimusmuusika laagris. Kava vaadates tundub see täitsa vahva! Reedest pühapäevani saan lõpuks ometi puhata ja magada, mida minu elutempo juures tihti isegi nädalavahetusel ei juhtu. Ja pärast vaheaega uue energiaga suuri tegusid tegema!

Marianne: Mul on plaanis vaheajal raamatukogus järjehoidjaid meisterdada, parima sõbrannaga Tartusse šoppama minna ja kodus palju raamatuid lugeda.

Diana: Minu kevadvaheaja plaanid on küll lihtsad, aga lõõgastavad. Varahommikustest ärkamistest "taastumiseks" kavatsen ma kindlalt kohe südamest magada. Kuna see vaheaeg on nii lühike, siis reisima ma ei jõua minna, küll aga kavatsen ma puhata sõprade seltsis. Meil on sõpradega plaanis korraldada pisike filmiõhtu-õudukaõhtu ja meil on ka plaanis panna proovile meie kokkamisoskused. Meil toimuvad ka noorteõhtud omavanuste seas ja vaheajal korraldatakse mänguõhtu, kus on plaanis erinevaid huvitavaid ja naljakaid seltskonnamänge, millega saab alati nalja. Sellised on minu tagasihoidlikud vaheaja plaanid.

Leiu: Mina kindlasti üritan võimalikult palju sõpradega olla, puhata ja trenni teha. Tahaksin ära käia kinos, ööbida sõprade juures ning muidugi käia ratsutamas. Kuna ma kooli tõttu ratsutamas ei jõua käia, ootan lausa 5 korda rohkem vaheaega. Lisaks ilmselt ma ka natuke õpin, sest meil jäi mõnes aines üht-teist teha. Ja veel peab puhkama, mõni päev lihtsalt kodus lösutama. Ma arvan, et enamik minu klassikaaslaseid lihtsalt passivad kodus arvutis. Mina aga seevastu üritan arvutist võimalikult palju hoiduda. Ma usun, et see vaheaeg tuleb väga vahva!

Heily: Minu vaheaja plaanid on pidada maha üks vinge pidžaamapidu, sõpsid, trenn ja puhkus! Peamine on puhkus!

Loe ka: 3 neiu vaheaja plaanididest SIIN!