Raamatus "Edulood" on lisaks muule välja toodud paljude inimeste edulood, mis sageli algavad eikuskilt või lausa suurtest võlgadest. Lugedes saab palju aimu sellest, mida tuleb silmas pidada ja kuidas tegutseda, kui sinu eesmärk on saada edukaks ja rahaliselt sõltumatuks ning sa oled selle nimel valmis vaeva nägema ning riskima.

Minule meeldis ennekõike see, et teosesse on valitud lood, mis tõestavad seda, et kui kellelgi on soov saada edukaks või lausa rikkaks, ei eelda see seda, et ollakse pärit rikkast perest või omatakse väga kõrget haridust. Samuti sain  teada, et kunagi ei ole liiga hilja, et oma tulevikku majanduslikult kindlustada, raamatus oli lugusid, kus inimesed alustasid oma edulugu alles viiekümnendates.

Kõik edulood algavad sellest, et kõnealune isik sattus lugema mõnd "Rikas isa" raamatut. See omakorda tõestas mulle jällegi, et R. T. Kiyosaki õpetussõnad on tõesti enamat kui tühipalad sõnad, mis on pandud raamatusse, et selle müügiga raha teenida. Kuni selle raamatu lugemiseni olin küll kuulnud mitmete tuttavate kiidusõnu selle raamatu kohta, kuid nemad olid kõik alles oma eduloo alguses.

Üldiselt soovitaksin alustada sarja esime raamatuga, ning seejärel lugeda raamatut "Edulood". Samas aga võib alustada ka teisest teosest, kuna see annab teile veel enam motivatsiooni lugeda hoolikalt läbi "Rikas isa, vaene isa". Soovin kõigile julgetele inimestele palju edu nende eduloo alustamisega.