"Ma ei saanud kunagi minna puhkusereisile, sest olin surmani hirmunud, et keegi näeb mind bikiinides ega saanud kunagi kodunt välja astuda, kandmata polsterdatud rinnahoidjat," kurtis naine The Sunile. "Arstid ütlesid, et nad polnud kundagi midagi sellist näinud ja uskusid mind, kui hakkasin nutma ning ütlesin, et see rikub mu elu ära," rääkis endale tervishoiusüsteemile 4800 Inglise naela (5600 eurot) maksma läinud operatsiooni sõna otseses mõttes välja nutnud naine.

Kui harilikult ei kuulu kosmeetilised protseduurid Suurbritannias haigekassa poolt hüvitamisele, siis mõningatel juhtudel seda siiski tehakse. The Suni andmetel on riigi raha eest aidatud muuhulgas teha näiteks soovahetusoperatsioone transseksuaalidele.

Cunninghami rinnasuurendusoperatsioon leidis aset jaanuarikuus ning nüüdseks on varasemalt müügitööga tegelenud naine õnnelikum kui kunagi varem - oma kaks last (kahe- ja viieaastase) on ta jätnud vanemate hoolde ning kasutab oma uut "vara", et teha Londonis modellikarjääri.

"Uued rinnad on mu elu muutnud, tahan saada uueks Katie Price'iks. Ma ei suuda ära oodata, et saaksin hakata tegema topless- ja bikiinifotosid!" rääkis A-korvist DD-korvi paisunud Cunningham. Naine on juba hakanud koguma Louis Vuittoni käekotte ning tellinud endale chihuahua-kutsika.
"Tahan, et maailm näeks uut mind, tahan raha ja kuulsust - täpselt nagu Katie. Mu uued rinnad aitavad mul selle saavutada," rääkis ta.

Vaata intervjuud:

Pilte saad vaadata The Sunist