Hed Kandi käivitamisest tuule tiibadesse saanud Mark Doyle’i uus klubibränd on Fierce Angel, mis esialgselt töötas kui plaadifirma. Nüüdseks on sellest välja kasvanud rahvusvaheline ettevõte — mitmekümned rahvusvahelise menuga kogumikplaadid, raadiosaated kahekümnes erinevas riigis ja peod, parima muusika ja meeldejäävate õhtutega.

Fierce Angel toimub klubis Hollywood teist korda ja eelmise ürituse melu pole veel vaibunud. Doyle lõi klubipõranda värisema parima House muusikaga ja seda kõige glamuursemas võtmes. Hollywoodi House’i diiva Triin Tulev peab üritust postiivse arengu näitajaks Eesti klubikultuuris. “Tore on näha et vahelduseks on puldis maailma-nimega DJ, kes ei kipu inimesi muusikalaselt liialt õpetama, esindades ülimat kvalieeti ja profesionaalsust. Markiga koos plaate mängida on väga lahe.”

Mark Doyle on olnud klubimaailmaga seotud juba aastast 1988, korraldades pidusid ja mängides plaate. Jättes Londoni JazzFM turundusjuhi ametikoha seljataha, on Mark genereerinud mitmeid suuri projekte läbi aastate. Peale DJ- ja promootori elukutse, produtseerib ta ka edukalt muusikat. Facebooki ürituse leiad SIIT

Sissepääs on alates 18-ndast eluaastast ja uksed avatakse kell 23.00! Ole kohal!