Getter Jaani tõestab Shakirana, et ta suudab sama hästi puusi õõtsutada kui keevavereline kolumbialanna. Henrik Normann on punkar Villu Tammega hämmastavalt sarnane ning Evelin Võigemast Edith Piafina demonstreerib taas oma imelist ümberkehastumisvõimet ja oskust tabada ükskõik millist hääletämbrit.

Kaks meest tuli grimeerijatel aga taas mustaks värvida: Peeter Oja astub lavale pimeda soulilegendi Stevie Wonderina ning Tanel Padar räppar MC Hammerina, kes 80-aastate lõpus vallutas maailma oma erilise tantsustiili ja nö hammeri-pükstega. Olgu öeldud, et Tanel õppis selgeks ka loo „U Cant’t Touch This“ videost tuntud tantsu. Liikumisõpetaja Villiko Kruuse sõnul suhtus ta Padari MC Hammeriks kehastumisse väikese eelarvamusega, kuid juba esimestes liikumistundides kummutas rokkstaar kõik kahtlused. „Keegi ei uskunud, et ta sellega hakkama saab, sest nö Hammeri-stiilis tants võtab võhmale isegi professionaalsed tantsijad, kuid Tanel pidi veel samal ajal ka laulma,“ jätkub Villikol Padari jaoks vaid kiidusõnu.

Sel nädalal on saate osalejad kehastunud järgmisteks staarideks:

KARL-ERIK TAUKAR - KALMER TENNOSAAR
TANEL PADAR - MC HAMMER
PEETER OJA - STEVIE WONDER
HENRIK NORMANN - VILLU TAMME
EVELIN VÕIGEMAST - EDITH PIAF
HANNA-LIINA VÕSA - BJÖRK
GETTER JAANI - SHAKIRA
TANJA MIHHAILOVA – LUCIANO PAVAROTTI

Esitusi hindab neljaliikmeline žürii, kuhu kuuluvad Eda-Ines Etti, Elina Pähklimägi, Andrus Vaarik ja Olav Osolin. Saate võitja saab auhinnaks 1000 eurot, mille ta annetab enda poolt valitud heategevuseks. Kogu sarja võitja selgub mais ning siis on heategevuseks annetatav võidusumma juba 10 000 eurot.

„Su nägu kõlab tuttavalt“ põhineb uuel teleformaadil Your Face Sounds Familiar, mis jõudis vaatajateni eelmisel aastal Hispaanias ning on nüüdseks vallutanud ekraanid paljudes Euroopa ja Aasia riikides ning jõuab esmakordselt selle aasta suvel ekraanile ka USAs.

Mart Sanderi juhtimisel alustab „Su nägu kõlab tuttavalt“ neljas show TV3s pühapäeval kell 20.00.