"Täpsemaid detaile ei ole ma välja öelnud ega ütle ka. See pole tähtis. Oluline on, et see polnud kellegi vastu isiklikult suunatud," ei soostu Dello selgitama, kuidas aps juhtus, kuid tunnistab, et tegemist ei olnud omavahelise naljaga. "Oleks teadnud, et see ("mine perse" tekst - toim.) seal taga on, kui ma oleksin osanud seda oodata...See polnud rahvusringhäälingule kohane," kahetseb ta.

Kuigi Facebookis on Dellole apsaka puhul väga palju toetust avaldatud ning uudisteankru avalikku vabandust ("Head inimesed, pilt mis on Teie ees avanenud, on üks rumal ja piinlik aps. See ei ole suunatud kellegi vastu isiklikult, see ei ole minu isiklik seisukohavõtt kellegi ega millegi suhtes. Vabandan.") on ülespidipöidlaga tunnustanud juba ligi 600 inimest, ei suuda ta lohutustest hoolimata täna juhtunus veel huumorit näha.

"Tänase päeva kontekstis on raske midagi meenutada," nendib ta ohkega küsimuse peale, kas tal ka varem eetris midagi naljakalt nihu läinud. "Sügisel saab mul kümme aastat, kui olen olnud "Terevisioonis". Olen liimist lahti, raske öelda. Kolleegidel on ka täna lõbus olnud. Teistel on naljakas, aga mul paraku veel ei ole," rääkis Dello.

Siiski tundub, et tänane kentsakas intsident läheb teleajalukku pigem humoorika varjundiga, mille üle tulevikus naera saab - Dello postitusele vastanute seas valdab seisukoht, et oli tegemist lõbusa vahejuhtumiga, mida kuidagi solvanguna võtta ei saa - sest tegijail ju ikka juhtub. Leidus ka neid, kes arvasid, et krutskimaiguline "eetripirn" saatele hoopiski turunduskampaaniana mõjub.

Uudisteankru toetuseks on sõna võtnud ka mõned tuntud inimesed. R2 saatejuht ja muusik Madis Aesma innustab Dellot asja mitte hinge võtma: "Mis siin vabandada, nalja peab ikka saama!" Laulja Sulo Tintse aka Sulo paneb õla alla spektulatsiooniga: "Kas mõni assistent kannab viha su peale või jäi aprillinaljaga hiljaks?" Luuletaja Olavi Ruitlane võtab aga asja kokku eriti muhedasti: "Sai hea tuju."