Kolumbus Krisiga koos tuleb lavale hulk külalisi: käesoleva sajandi esindajana Gimme Hendrix ja Köömes. Erikülalisteks möödunud sajandist on Kaktus (1976-1979, koosseisus Jaak Ahelik, Aivar Oja, Urmas Vare, Arno Altmäe) ja Rebu (1975-1979, koosseisus Indrek Patte, Andres Oja, Heldur Eltermaa, Jaanus Raudkats). Nagu Kolumbus Krisi sünnipäevakontsertidele tavaks, toimub ka Trummimadin vol. 6. Oma oskusi näitavad Rainis Kingu, Paul Oja, Kallervo Karu, Jaak Ahelik, Eimel, Andres Oja ja Silver Ulvik.

Kolumbus Kris sai alguse 1987. aastal koosseisus Rein Joasoo (trummid), Aivar Oja (kitarr), Jaanus Raudkats (bass), Avo Ulvik (klahvpillid) ja Urmas Vare (laul). Bänd oli küll uus, kuid mängijad ei olnud enam päris rohelised, kõigil oli seljataga juba vähemalt 10 aastat muusikukarjääri. Tänavu 22. märtsil, Radio Mania sünnipäeval Rock Cafes, sai Kolumbus Kris oma tähe Rock'n'Roll Wall of Fame'l.

12. aprillil avatakse uksed Rock Cafesse kell 21.00. Piletid kontserdile on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti ning pubis Guitar Hunt (Pärnu mnt 19, Tallinn), plaadipoes Rock Road (Endla 38, Tallinn) ja klubis Woodstock (Tatari 6, Tallinn).