VAATA, milline saab olema Õllesummerile kerkiv 1000-kohaline vabaõhurestoran
3.-6. juulini oma 20. juubelit tähistav Õllesummer ehitab festivalile oma ajaloo suurima vabaõhu õllerestorani. Üle tuhande külastaja mahutav restoran hakkab pakkuma eripalgelist toidu- ja joogimenüüd. Uus restoraniala propageerib õllejoomist kui kultuurset ajaviidet koos hea söögi ja seltskonnaga.
Peatelk 1500-ruutmeetrise vabaõhurestorani tarbeks tuuakse Saksamaalt ning restorani teeninduse eest hakkab hoolitsema üle 70 töötaja. Tuhande isekohaga restoran hakkab pakkuma mahukat muusikaprogrammi Eesti kuumimate pop- ja rokkartistide kontsertidega. Laia valikut jooke hakkavad restoranis ja selle juures asuval baarialal pakkuma Eesti juhtivad õlletootjad A. Le Coq, Saku ja Viru Õlu.
„Eesti Õlle Telk on restoran, mille menüüs on nii huvitavat õllega sobivat toitu kui tervislikke salateid ja snäkke. Vabaõhu õllerestoranis on lauateenindus, õlut pakutakse kannudest ning toit on serveeritud lauanõudel, rääkis restorani menüü eest vastutav peakokk Stepan Jarts catering-ettevõttest Carmen Catering, mis on muuhulgas hoolitsenud ka Õllesummerit väisanud rahvusvaheliste superstaaride toidulaua ning vabariigi aastapäeva ballide peolaua eest.
Vabaõhurestoran hakkab välja nägema nii: