Kuuldavasti nähti 60-aastast Sharonit hiljuti välja kolimas paari kodunt ning end üksinda uude Beverly Hillsi majja sisse seadmas, vahendab The Daily Mail.

Kolimisautode peal oli nähtud toole, laudu ja muud kraami, mis viitasid selgelt, et tegemist on püsiva ümberkorraldusega.

Ka ei olnud naisel sõrmes abielusõrmust, kui ta mõni päev hiljem koos tütrega ühel seltskonnaüritusel fotograafidele poseeris.

Enam kui 30 aastat koos elanud abielupaaril on kaks last, tõsielu-telesarjast tuule tiibadesse saanud tütar Kelly ja poeg Jack.

The Suni andmetel tülitsesid Sharon ja Ozzy viimasel ajal väga palju ega käitunud enam nagu abielupaar. Ehkki nad elavad üksteisest nüüd vaid mõne minuti kaugusel, ei suhtle väidetavad eksid omavahel juba nädalaid.

Kumbki asjaosaline võimalikku lahutust kommenteerinud ei ole.

Veel 2011. aastal väitis Sharon Vanity Fair, et lahkuminek ei tule kõne allagi. "Me oleme alati öelnud, et oleme koos lõpuni välja. Ma ei ole kunagi tahtnud olla lahutatud naine. Mis variandid mul üldse oleks? Juba enne Ozzy'ga kohtumist ei leidnud ma mehi, kes mulle meeldinud oleks. Kõik nad olid nii igavad. Leidsin kellegi, keda ma tõesti armastan ja kellega ma olla tahan - milleks head asja ära rikkuda?" rääkis ta.