2008. aastal Rootsis käivitatud Spotify on omasarnaste rakenduste seas kasvanud kiiresti maailmas kõige edukamaks muusikateenuseks - keskkonnal on 24 miljonit aktiivset kasutajat ning 6 miljonit tasulist tellijat. Tänase seisuga on teenus kättesaadav 28s riigis. Peale Eesti on nüüd Spotify kasutamine avatud ka Lätis ja Leedus.

Nii arvutis kui ka mobiilsetel seadmetel reklaamide toel tasuta kasutatav Spotify pakub ka kuutasulist teenust. Reklaamivaba pakett Spotify Premium maksab 3,49 eurot kuus, laiendatud helikvaliteedi ning allalaadimisvõimalusega Spotify Unlimited maksab 6,99 kuus.

"Firmal on prioriteedid ja see võtab aega, et ühest riigist teise minna. Poolteist aastat tagasi läksime Ameerikasse. See oli suur sündmus, mis võttis palju aega. Nüüd oleme rohkem Euroopas kasvanud. Arvan, et praegu on kätte jõudnud loomulik aeg Eestisse tulla," vahendab ERR ettevõtte juhi, Kanadas sündinud eestlase Andreas Sehri Raadio 2 saatele "Kuulderaadius" antud ekslusiivintervjuus räägitut, mida saab raadiojaama eetris kuulata täna kell 10.30.

Vaata lisa Spotify kodulehelt.