"Plaati sai tehtud päris pikalt. Juba poolteist aastat tagasi, 2011. aasta augustis salvestasime materjali. See jäi ootele, kuna vahepeal kirjutasin hoopis raamatut. Siis tegime ühel külmal veebruaripäeval veel Eesti Raadio stuudios paar lugu linti. Mäletan, et viisime Kristjan Randalule teise stuudiosse puhuri, sest stuudio oli nii jahe, pianist istus kasukas seljas ja kui salvestati, lülitati puhur välja. Siis vahepeal ma jälle tutvustasin oma raamatut ja tegin Vanemuises etendusi. Kuid lõpuks jõudis aeg selle plaadini," jutustas Hanson uue albumi valmimislugu.

Hansoni sõnul sai plaat romantiline ja kirglik: "Seal on nii armumisejoovastust kui ka üksinduse kurbust, igatsust, nagu ikka inimsuhetes ja elus. Kes kuulab plaadi algusest lõpuni läbi, võib leida isegi neist lugudest ühe tervikliku loo," sõnas ta ja lisas, et kõige õnnelikum on ta andekate muusikute üle, kes koos temaga neid helisid ja tundeid jagasid ning seda tundlikult ja oskuslikult tegid. "Suures osas on sellel minu, Maian Kärmase ja Kristjan Randalu maailm, suure osa tööst on teinud Andre Maaker - seadetest kokkumängu ja kõiksugu autorikaitse asjaajamisteni," rääkis Hanson.

Hedvig Hanson esitleb oma plaati 20. aprillil Pärnus, 21. aprillil Viljandis, 22. aprillil Vihula mõisas, 23. aprillil Raplas, 24. aprillil Tallinnas ning 25. aprillil Tartus.