1. Paradiisisaare hoidja

Ben Southall konkureeris koos peaaegu 35 000 soovijaga ametipostile, mille eest vastutaja peab Austraalias asuval troopilisel saarel Hamilton, ujuma ja lõõgastuma, samal ajal kirjeldades blogis oma elamusi. Töötajat majutatakse tasuta kolme magamistoa ja basseiniga villas.

2. Luksusvoodi testija

Kõik unimütsid, ärgake üles, see on töö, mis ideaalne just unemaiastele. Birminghami ülikoolis tudeerinud tudeng maandus oma unistustetööl, mis nõuab temalt luksusvooditel pikutamist ja neile hinnangute andmist.

3. Veeliumäe testija

Tommy Lynch reisib maailmas ringi ja testib atraktsioone, mille kogemiseks inimesed meeletuid summasid maksavad. Sellisest eksootikast ei oska enamik undki näha, sest kohad, kus mees reisib on tõelised maiuspalad — Egiptus, Türgi, Küpros, Dominikaani Vabariik, Jamaika, Florida, Kreeka, Ibiza, on vaid mõned nendest eksootilistest puhkajate tõmbenumbritest, kus seiklemise eest mehele palka makstakse.

4. Professionaalne prostituudi testija

Kvaliteedikontroll bordellis ei vaja ilmselt pikemat tutvustamist.

5. Kommimaitsja

Vöökohale võib selline töökoht saatuslikuks saada, kuid tegu on ilmselt iga maiasmoka unistusega. Kes tahaks elada elu, mis sarnaneb filmile “Charlie ja šokolaadivabrik”?

6. Lõbustuste muuseumi direktor

6aastane poiss saatis käsitsi kirjutatud palve saada raudtee muuseumi direktoriks, kuid sai eneselegi üllatuseks lõbustuste direktori ametikoha. Väike poiss testib lõbustusi ja nõustab juhtkonda, kuidas see teistele lastele veelgi enam rõõmu võiks pakkuda.

Allikas: www.oddee.com