Andwele Gardner ehk Dwele tegi endale lauljana ja heliloojana nime oma magamistoas salvestatud albumiga "Rize", mis levis kulutulena sõprade ringist palju-palju kaugemale. Peagi järgnes plaadileping maineka Virgin Records’iga ning koostööprojektid Roy Ayers'i, Earth Wind & Fire'i ja Kanye Westiga. Dwele muusikas on mustanahaliste plaadifirma Motown-muusika hing, kuid ta otsib alati uusi väljakutseid, koosseise ja kõlasid.

"Avastasin Dwele aastal 2005, peale albumi "Some Kinda " ilmumist, misjärel mängisin oma saadetes teda tihti. Ta on üliandekas, mängides erinevaid pille, hea produtsent ning arvestatav sõnadekirjutaja. Ta ei ajanud oma muusikaga kunagi närvi nagu suhteliselt paljud urbanmuusika esindajad tegid. Ta ei püüdnud nii üliväga meeldida vaid oli lihtsalt, hea, ning läks vägagi korda."

Ettevalmistustest tänaõhtuseks kontserdiks träägib Purga: "Olen otsinud kokku oma lemmikud soulmuusikast, mida mängida kavatsen. Selge on, et alustan 70ndatest, vaatame kuhu välja jõuame. See valik on üks paras pähkel mu jaoks, häid lugusid on kas liiga palju või teisalt ei suuda lihsalt mitte midagi valida."

Jazzkaare raames toimub Dwele kontsert ning Heidy Purga DJ-set täna kell 22 Merepaviljonis.