“See oli küll väga-väga meeldiv üllatus päeva alguseks,” ütles keskuse 30 miljonendaks külastajaks osutunud 30-aastane Tallinnas elav Veronika Hollat, kes käib Solarises enda sõnul vähemalt korra nädalas. “Kõige rohkem meeldib mulle siin kontsertidel ja kinos käia, aga ka kõik poed ja toidukohad on toredad,” märkis ta.

Solarise tegevjuht Anneli Palvadre võttis keskusesse koos lapsega tulnud Veronika uksel vastu koos vahva kingikomplektiga, kuhu kuulusid aukiri, lillekimp Solarise lillepoelt, tort kohvikult Komeet, õhtusöök restoranis Little Asia, Solaris Kino kinopiletid ja keskuse kinkekaardid. “Solaris on kiirelt muutunud linna üheks populaarsemaks keskuseks ning tahtsime rõõmu vahvast verstapostist ka külastajatega jagada,” ütles Palvadre.

Enam kui kolm aastat tagasi avatud Solaris Keskus on üks Tallinna populaarsemaid kaubandus- ja meelelahutuskeskuseid, mida külastab päevas ligikaudu 25 000 inimest. Keskuses asuvad Nokia Kontserdimaja, Solaris kino, südalinna suurim toidupood, üle kolmekümne kaupluse ja kümmekond kohvikut-restorani.