Trubetsky ja ansambel Vennaskond on oma tegutsemisaja jooksul ilmutanud 17 albumit ja 4 filmi. 1984. aastast tegutsev Vennaskond on üle elanud mitmeid koosseisu muutuseid, kuid bändi liider Tõnu Trubetsky on vankumatult olnud paigal veerandsada aastat.

Tänavu möödus 20 aastat sellest, kui Vennaskond ilmutas albumi "Usk. Lootus. Armastus", millelt pärinevad Vennaskonna surematud hitid "Insener Garini Hüberboloid", "Lahkumismarss", "Kõik on hea", "Kopenhaagen" ja paljud teised lood. 2011. aastal andis bänd välja oma seni viimase albumi "Anarhia agentuur".

Ka punkbändides The Flowers of Romance, Vürst Trubetsky & J. M. K. E., The Un Concern, Felis Ultramarinus ning Operatsioon Õ tegev olnud Trubetsky on avaldanud luulet ja proosat ning raamatuid anarhismi ja pungi ajaloost.

End poliitiliselt suundumuselt individualistlikuks anarhistiks määratlev Trubetsky on osalenud Riigikogu ja Euroopa parlamendi valimistel. Augustis 2010 tekitas Trubetsky poliitilise skandaali, astudes Eesti Keskerakonda, kust ta juba kolm kuud hiljem lahkus.

Trubetsky'l on kokku viis last: kolm tütart ja kaks poega.

Vaata klippi Vennaskonna veebruaris toimunud kontserdilt Rock Cafes: