Jazzkaar 2013 on lõpule jõudmas ning viimase lõpupeo esinejate nimekiri on pikk ja kirju - Dalindeo Soomest, Faye Houston Kariibidelt ning Eestist Anneliis Kits, Sander Mölder koos teiste noorte muusikutega. Noor nalujatar Anneliis Kits kommenteerib, miks just lõpupeole tulla tasub ja mis on tema kõrghetked Jazzkaarel olnud: "Ma arvan et selle koosluse üks suurimaid trumpe ongi just see, et laval saavad kokku head sõbrad, kelle ühine suurim armastus on muusika. Tuleb üks uskumatult mõnus ja hea live ning chill olemine. Kui inimesed tahavad ennast koos oma sõprade ja hea muusikaga hästi tunda, siis see on just see üritus kuhu tulla!


Minu jaoks oli selleaastase Jazzkaare üks kõige oodatumaid Zara McFarlane'i kontsert. Olen pea kolm aastat lootnud, et ta siinsamas Tallinnas esineks. Ta on minu jaoks väga oluline laulja!
Dwele live oli maailmatase ning nii Charles Lloyd kui Gregory Porter osutusid tõelisteks elamusteks.
Nils Frahm - wow! Ma ei olnud selle pianisti ja tema loominguga varem tuttav, kuid tänu laupäevasele kontserdile avanes minu jaoks uks tema muusikasse.. Imeline, puhas, siiras, staatiline ja ülimalt liigutav! See muusika tõesti kõnetas mind!"

Lõpupeo kohta rohkem lisainfot SIIT!