Selgub, et mehed lähevad maikuus Malmösse varakevadel naistepäeva paiku menukaks saanud Vallatud Vestid nimelise kollektiivina, kellega ühendab oma jõud ka lätlaste selleaastane euroesindaja PeR.

12. mail toimuv ametlik Eurovisiooni eelüritus ehk glämmipauk, kus nad esinevad, teeb sooja 14., 16. ja 18. mail peetavale põhivõistlusele.

Aga miks Vallatud Vestid, miks mitte Liis Lemsalu, uuris reporter Vallatute Vestide mänedžerilt Danel Pandrelt, kes naljatledes vastas, et kõik teised jääks kogemuselt alla ning ei tea, millal kellelegi hästi ning kuidas ennekõike halvasti öelda.

Kindlameelselt sõnas üks osaline Tanel Padar, et tema 2001. aasta võidulaulu "Everybody" ei laula, aga ei välista, et Vallatud Vestid seda ei tee. "Latt on kõrgel, et esineda Bentoni vääriliselt," sõnab aga Lepland, kes Taneli kõrval koha sisse võtta plaanib ning sellega paljastas, et "Everybody" meestel ka tõesti plaanis on.

Lõbusa projekti kohta arvavad selleaastased Läti esindajad hea huumoriga võttes, et kõigepealttoimuvad  Malmös Eesti päevad ja siis alles tuleb Eurovisioon, kus nad ka laulda nii muu seas võivad.

Publik jääb põnevusega ootama ning toob kindlasti ka teieni lähinaabrite ja Vestide euroeelmängu parimad palad otse Rootsist!