"Tallinn Music Week on selle aja jooksul teinud läbi suure arengu. Kui algul oli ürituse kvaliteet veel veidi lünklik, siis viimastel aastatel on see hämmastava tasemeni jõudnud, nii esinevate bändide kui korralduse osas - ning tõestab järjekordselt, et Eesti suudab tõesti maailmatasemel üle oma varju hüpata," seletab Childs. Tallinn Music Week-i külastades valiski ta välja ning kutsus Londonisse esinema Kreatiivmootori ning Elephants from Neptune.

Raadio Vaba Euroopa üritustesarja idee on lihtne – anda uutele mandri-Euroopa bändidele võimalus mängida Londonis. Suurbritannia raadiojaam Amazing Radio võttis Elephants from Neptune lood oma playlisti mängimiseks.

"Elevantide" mänedzer Karl Sirelpuu arvas, et eelkõige võeti bändi esimene Londoni kontsert ette eeldusel, et "iga väike samm aitab pikal teel kuulsuse poole." "Me ei tulnud Londonisse raha pärast – kulud ületavad hetkel tulusid. Kuid mõned Eesti bändid teevad vea, kui liiga kiiresti kõike rahasse hakkavad arvestama. Muusikaäri on tohutult konkurentsitihe ning selleks, et rahvusvaheliselt edu saavutada, tuleb tohutult vaeva näha ja algul pisukesega hakkama saada. Me loodame Londonis käiguga eelkõige oma "nähtavust" suurendada," seletas Sirelpuu.

Andrew Childs plaanib tulevikus veelgi Eesti bände Londonisse organiseerida. "Eesti on väga põnev maa uute talentide ja artistide poolest, mis teeb ta väga atraktiivseks," on Childs entusiastlik.