"Paljud naised ei taha sellist kleiti üldse selga panna, sest selles võib natuke veider või imelik välja näha. Aga minu praeguses olekus ja selle lauluga sobib see väga hästi, aga on samas ikka fashion ja kvaliteetne. Ühesõnaga, jah, väga ilus!" rääkis Birgit eile õhtul Ringvaate saates.

Birgiti produtsent ja elukaaslane Indrek Sarrap arvas, et kõhtu kindlasti laval otseselt varjama ei peaks. "Võibolla pigem mõjub hästi, kui seda natuke näha on. Samas ei taha seda ka päris eraldi välja tuua, et paneb liibuvad riided selga. Aga on tore, kui inimesed seda kuskil kuklataga teavad, et see nii on," sõnas Sarrap.

Ka Birgit ise, kel silmad ootusärevusest ja peatsest emadusest säravad, leidis kleidi tegumoes enda jaoks täiusliku kompromissi. "Need, keda see võibolla häiriks, nende jaoks ma ei ole häiriv. Aga nende jaoks, kes tahavad mõelda, et seal kuskil all kõhuke on, saavad seda mõelda," rääkis ta. 

Kleidi disainer Karolin Kuusik käis välja ka idee, et kui Birgit tahab, lubab õhukesest ja kergest materjalist valge kleit tal kõhu alt või pealt käega kinni võtta ning ongi aru saada, et laval on lisaks artistile ka tulevane ilmakodanik.

Vaata Ringvaate saatelõigust, mida kleidist veel räägiti: