Lihtsalt nüüd on seda tehingut või mteagi mida, on segama hakanud see, et tal on tunded tekkinud minu vastu. Ta ei suuda enam koolis vaadata seda, kuidas ma teiste poistega flirdin või mdeagi. Teda häirib juba see, kui ma üldse mingi teise poisiga räägin. See võib imelik tunduda, aga mulle meeldis see rohkem, kui me lihtsalt nv paar olime. Kool ja muu vabaaeg ei ole aeg, et olla temaga koos…

Kuidas seda talle selgeks teha, ilma, et tast täiesti ilma jääksin. Ta on mulle kallis, isegi väga, aga ma ei suudaks temaga kogu aeg koos olla lihtsalt….? Aitäh, Gertu, 15.

Dr Noormann: See on tunnetega mängimine. Tundeid turumajanduse tingimustele allutada on alati ohtlik, nagu Sinu kirjastki välja tuleb. Peale selle lõhud Sa sellega ka midagi oma emotsioonide psüühikas — sa võid kaotada üldse võime kedagi tegelikult armastada, sest Sinu alateadvus on koolitatud seda tunnet võtmagi kui ratsionaalset ärisuhet.

Kuidas poisile asi selgeks teha? Kui see on tehing, siis tuleb see ka tehinguna lõpetada. Äritehingute lõppemise kõige hullem variant on pankrott. Küllap tuleb Sinulgi oma tunnete pankrott välja kuulutada: “loll olid, et sinisilmselt uskusid, nüüd oled oma investeeringud kaotanud ja kõik”. Ma ei tunne sedavõrd ärimaailma, et öelda, kas pankrotistunud äripartnerit endised kompanjonid enam sõbrana suudavad näha või mitte.

Jaga
Kommentaarid