Video autor on Sander Allikmäe ja kaas-autor Andri Peetso. Bänd ise on videoga rahul ja loodavad, et ka fännid on vähemalt poolenisti sama rahul. Eriti tekitab bandile rõõmu see, et kui alguses oli lihtsalt üks pisike mõtte teha stuudios väike salvestusvideo, siis sellest kasvas tänu video tegijatele välja hulga suurem projekt.

"Lugu ise räägib armastusest ja ajast. Ja see ei pruugi olla ainult inimeste vaheline armastus vaid armastus kogu elu vastu. Võib ju tunduda, et kõigile ammu teada ja leierdatud lihtne sõnum, aga huvitav on see, et selle kõige lihtsama asja muudame me ise tihti raskeks," räägib Kasearu.

"Väga paljude jaoks on meil elus esikohal sihid, tulemused ja saavutused, mis iseenesest ei pruugi ju olla halb, küll aga on halb see, kui me arvame, et õnn ja armastus saabub meie ellu siis, kui oleme need tulemused saavutanud. Tõeliselt elu elav inimene ei tee midagi, et leida armastust, vaid ta leiab armastuse selles, mida ta teeb: Armastus pole sihtmärk, armastus on elustiil!" kinnitab laulja kevadise optimismiga.