30-aastane Robson, kes on oma karjääri jooksul teinud koostööd Britney Spearsi, 'N Synci, Usheri ja Pinkiga ning vedanud ka oma tele-show'd "The Wade Robson Project", hakkas Michael Jacksoni Neverlandi rantšos külas käima 5-aastaselt, vahendab TMZ.

Poisi ja popstaari vahel süvenes väidetavalt sõprus, mis kestis aastaid. 7-aastaselt käis Robson, nagu ka paljud teised lapsed, rantšos ka ööbimas. Lisaks ööbinud noor Robson ka Jacksoni Los Angelesi ja Las Vegase kodus. Ööbimised jätkusid, kuni poiss oli 14-aastane.

Nüüd on mees TMZ kinnitusel esitanud Jacksoni vastu valurahanõude seksuaalse ahistamise eest. Robsoni "hilinenud süüdistuse" põhjenduseks on nõudes toodud allasurutud mälu, mis ei võimaldanud tal õigel ajal rääkida, mis tegelikult toimus. Väidetavalt on nõudele lisatud Robsoni psühhiaatri toimikud.

Michael Jacksoni advokaat Howard Weitzman nimetab süüdistusi ajuvabadeks ja haletsusväärseteks. "See noor mees on viimase 20 aasta jooksul vähemalt kahel korral vande all tunnistanud ja kinnitanud mitmes intervjuus, et Michael jackson ei käitunud temaga kuidagi kohatult," sõnas Weitzman ja lisas: "Nüüd, peaaegu neli aastat pärast Jacksoni surma niisuguse süüdistusega lagedale tulla on on nukker ja enam kui väheusutav. Oleme kindlad, et kohus näeb seda."

Tõepoolest, huvitavaks teeb kogu loo asjaolu, et näiteks aastal 2005, kui Jackson pedofiiliasüüdistusega kohtu all oli, eitas tunnistajapinkti kutsutud Robson enda pilastamist ka hoolimata sellest, et majapidajanna Bianca Francia tunnistas, et nägu Robsonit ja Jacksonit koos dusi all, kui poiss oli 8-9aastane.

Vaata, kuidas väike Wade Robson Jacksonit jäljendab:

Wade Robson nüüd: