Rock Summer 25 kontserdipublikut rõõmustab ansambel Winny Puhh, kelle rahvas tänavusel konkursil Eesti Laul 2013 teisele kohale hääletas. Publiku suur lemmik määratleb end kui soo-rock bänd ning peab oma mõjutajateks jumalat ja sammalt. “See hullus sai alguse 19 aastat tagasi, 28. septembril 1994. aastal. Ja see kestab ja tundub, et viimasel ajal on ka ägenemise tendentse märgata,” ütlevad nad ise. Oma hulluse pani bänd aprillis plaadile, millel nimeks “Pole See Jõumehe Elu Üldse Kerge“.

Erilist kontserti lubav punkmetal-bänd East Trading Wang ärkab varjusurmast ellu just Rock Summer 25 festivaliks. Ansambliliikmed on pea viieaastase vaikelu jooksul hinganud õhku teistes ansamblites, olnud külma kliima eest peidus lõunamaades ning tõstnud Eesti iivet. 2013. aastal on East Trading Wang tagasi ja valmis Rock Summer 25 publikut üllatama.

Viimaste aastate jooksul Eesti muusika jalgealust oma riffide ning robot-rockist, indiest, bluesist ja psühhedeelsest kärinast laetud soundiga raputanud bänd Elephants From Neptune annab kontserdi Rock Summer 25 esimesel päeval. 2012. aasta aprillis üllitati oma esimene täispikk album ning sama aasta juulis oldi erikülaline USA rock-bändi Red Hot Chili Peppers Tallinna kontserdil.

Festivali teisel päeval esinev Talbot vajutab müraselt raske, ent jäiste kaunistustega ehitud psühhedeelse pitseri kuulaja meeltele. Bänd on avaldanud EP "Tundra" (2008) ning kuulajate ja kriitikute poolt aplausiga vastu võetud albumi "EOS" (2010). Lisaks mitmele suurele üleeuroopalisele kontsertreisile on Talbot tuuritanud ka Jaapanis, Austraalias, Venemaal ja Balkani riikides.

Rock Summer 25 toimub 15.–16. juunil Tallinna lauluväljakul. Laval astuvad üles Bryan Adams, Skid Row, Zucchero ja paljud teised. Kõige värskema info leiab Rock Summer 25 kodulehelt.