Schillingu ülejäänud esinejad tehakse teatavaks maikuu jooksul festivali kodulehel ja Facebookis.

Just Another Snake Cult (IS) - Reykjavíkis tegutsev art-popi kollektiiv. Bändi ektsentrilises indie-popis võib kuulda suurel hulgal pille alates autoharpidest kuni trummipulkadega mängitud akustilise kitarrini. Kontsertidel soovib JASC tuua lavale magamistoa-stuudio selle võimalikult ehedal kujul.

Badass Yuki (EE) – bänd, millele panid 2008. aastal Luxemburgis aluse Mart Avi ja Paul Sild. Tänaseks trummar Aigar Valsi toel trioks kasvanud arsenaliks on kerge annus neurootilisust ja psühhedeeliat, mida segatakse neile ainuomasel moel popi ja organiseeritud müraga.

Junk Riot (EE) - 2006. aastal kokku tulnud Tallinna indie- ja garaaži-rock'i kvartett, mille kõlapilti kujundavad läbitungiv vokaal ning tugevalt moduleeritud ja kajased kitarriefektid. Bänd on leidnud tunnustust nii eesti kui vene kohalikus indie-skenes, jõudis 2008 MTV pop-maratonil Coca-Cola Soundwave kolme parema sekka ning võites bändikonkursi Noortebänd 2009. Junk Riotil pole endiselt ei plaati ega plaadifirmat ehk kogu nende maine toetub headele laividele ja mõnele palale Soundcloudis.

Schillingu piletid maksavad kuni mai lõpuni 20€ ja alates 1. juunist kuni 5. juulini 25€. Festivali toimumise päeval maksab pilet 30€. Kuni 16-aastased ( kaasa arvatud ), pensionärid ja invaliidid saavad festivalile tasuta ( dokumendi alusel ).