Mis on Sinu kokkupuude mälumänguga?
Ega ma mingi eriline mälumängur pole, vahel mõnel seltskondlikul üritusel on tulnud siiski kaasa lüüa, aga telekast vaatan ma mälumänge alati hea meelega.

Mis Sind ajendas saates osalema?
Peaprodutsent Raivo Suviste helistas, kutsus, ja polnud nagu põhjust keelduda. Tundus olevat selline väärikas saade, kus ei pea ninaga kartulit veeretama ega aja peale pirukaid sööma. Ega ma seda vene originaali polnud küll kunagi vaadanud, nii et päris täpselt ma ei teadnud, kuhu satun. Aga ei kahetse.

Kui oled vaadanud eelnevaid saateid, siis mida oled õppinud teiste võistkondade mängijatelt ja oma võistkonnaga koos veerandfinaalis mängides? Mida poolfinaalis paremini, teistmoodi teed?
Ma olen ikka jõudumööda kõiki mänge katsunud vaadata. Ega neist midagi õppida või mingit erilist strateegiat välja töötada pole võimalik. Sa lihtsalt kas tead või ei tea. Mõtled välja või ei mõtle. Mingit nippi siin minu meelest pole.

Mis on sinu tugevad ja nõrgad teemad? Milles tunned end nagu kodus?
Sedasorti mängus mingeid tugevaid või nõrku külgi polegi olemas, küsimused ei rajane ju faktide teadmisel, vaid on kõik sellised konksuga.

Kuidas tunned end poolfinaali, otse-saate eel?
Otsesaade mind küll kuidagi ei mõjuta, aga eks kindlasti tuleb vahetult enne mängu väike närv sisse. Õnneks läheb see kohe üle, kui esimene küsimus on kõlanud, sest pole ju aega pabistada, tuleb hakata mõtlema. Pealegi on meil võistkonnas mitu väga tarka liiget, eesotsas meie kapteniga, nii et ma ei tunne ka mingit vastutuskoormat. Küll nemad juba õige vastuse välja nuputavad!

Kui tähtsaks pead finaali pääsemist?
Kui juba mängitakse, eks siis ikka tahad ju võita. Aga ega see minu jaoks mingi eluküsimus pole. Tegemist on ikka mänguga.

Mida oled saanud saatest juba praegu?
Sain esimest korda elus smokingut kanda.

Et superfinaali pääseda peab Jaan Alliku võistkond suutma võita televaatajaid seisuga 6:2, sest teise finaalkandidaadi, Tiit Naaritsa võistkonna poolfinaal lõppes seisuga 6:3 Tarkadele. Igor Habali võistkond on aga juba finaalkonkurentsist välja langenud.

Kes pääseb “Mis? Kus? Millal?” superfinaali, selgub juba sel pühapäeval kell 20 algavas otse-saates.