Korduvalt jälitajate ning murdvaraste küüsi sattunud Hilton tunnistas, et meediakarussellilt maha astumise ajendiks sai surmahirm. "Olin kindel, et see mees tapab mu ära, kui sisse saab," meenutas ta hirmuäratavat lugu sellest, kuidas suurte kööginugadega mees öösel kell viis tema maja ümber luusis.

Nüüd on 32-aastaseks saanud naine - kes omal ajal on istunud vangis, saanud kuulsaks seksivideoga ning jäändu vahele narkootikumidega - võtnud suuna hoopis ärile. "Inimesed mäletavad mind ööklubides laaberdamas ja tõsielusarjas lollitamas. Aga see oli vaid karakter, keda mängisin. Peaksite mind ärikohtumisel nägema," kinnitas Hilton, kellele kuulub isiklik tootekaubamärk ning kauplusi üle maailma. "Olen viimastel aastatel palju muutunud. Ma pole enam kergemeelne blondiin, keda saab lükata ja tõmmata. Olen karm ärinaine, kes ehitab üle maailma enda impeeriumi."

Muutused on kaasa toonud ka Hiltoni suhe 21-aastase soomlase River Viiperiga. "Olen oma elu parimas suhtes. Oleme koos olnud juba peaaegu terve aasta ning ma pole eales õnnelikum olnud. Tal on nii suur süda ja ta on väga truu ja lahke. Ta kohtleb mind kui printsessi ja on kõige ilusam mees, keda olen elaes näinud. Me elame koos, seega on see tõsine," õhkas ta ja jätkas: "Tahaksin kunagi oma peret luua. Ma arvan, et elu mõte on abielluda ja lapsi saada. Ma tean, et see lõpuks juhtub, aga hetkel on mul liiga palju asju käsil ja mul pole lihtsalt aega. Aga niipea, kui see aeg tekib, tahan ma paar last saada."