Maailma kuulsaim rulataja, äsja 45-aastaseks saanud ameeriklane Hawk, tuntud ka kui "The Birdman" ehk Lindmees, on mees, kelle astumist Maarjamaa pinnal kaua oodatud. Gumball 3000 ralli käigus, mida mees juba paar aastat kaasa on teinud, tõi arvutimängude kangelase ja rulaikooni lõpuks Tallinna.

Oma timmitud versiooniga Land Rover Defenderist Gumballi rallit kaasa teinud Hawk sõitis autos koos paari sõbraga ning saabus Raekoja platsi suurte ovatsioonide saatel. Publik napsas mehel kohe varrukast ja uuris, kuidas mehel retk kulgeb ja kas ta ka Eesti kohta midagi teab. Ning, üllatus-üllatus, teab küll!

"Olen Eestist pisut kuulnud ja olen väga elevil, et saan siin olla," rääkis mees. Küsimusele, kas ta ka ekstreemspordimaailmas Eestile nime teinud Simple Sessioni võistlusest kuulnud on, vastab mees meie kõigi rõõmuks: "Jaa, olen küll!" Rulamees rääkis, et sõidab autos koos tuntud BMX-ratturi Mike Escamillaga, kes Simple Sessionit vägagi teab ning sellest Eesti poole teel olles ka autos juttu tegi. Mees rääkis, et on näinud ka pilte võistlusest! Hiljem saame teada, et Hawki kamraad on Simple Sessioniga seotud lähemaltki kui oskaks arvata - tegemist on kaassaatejuhiga ameerika tele-show'st "Strangers In Danger", kus tema ekraanipartneriks on põline Simple Sessioni kommentaator Catfish. Maailm on väike!

Kuidas mehel aga kiiruse ületamisega lood on? "Selles masinas küll kiiruse ületamise pärast muretsema ei pea," sõnab ta oma hiidmõõtudes masinale osutades. Küsides, kas on ka probleeme ette tulnud, vastab ta reetlikult kõrvalesta näppides: "Ei ole eriti," ning lisab siis: "Kõige hullem oli sõita Venemaal. Seal oli meil politseieskort kogu aeg ümber, tundsime end kui saadikud," muljetas ta.

Lisaks rallitamisele on mehel Kopenhaagenist Monte Carlosse suunduval retkel ka tööülesandeid täita. Nimelt on mehel käsil heategevuslik rulaparkide projekt, mille esitlemise raames ta mitmel pool ka Gumballi ajal oma tunnustatud sõiduoskusi demonstreerib. Nii sai teda rämpe sõitmas näha Helsingis ja Peterburis.