Võitjale oli auhinnaks pidulik välimus kooli lõpetamiseks. Ülikonna, särgi ja lipsu pani välja Gowri, kingad ABC king ja ehted Claire Boutique. Kaspari juuksed sättis soengusse Intersaloni osavate kätega juuksur Sandra. Suur tänu neile!

Vaata, kui šikk oli tulemus!

“Alustasin kunagi pinksi mängimisega. Minu areng jäi seisma, sest olin oma treenerist parem. Kolimine pealinna oleks aidanud, aga oleks olnud rahaliselt liiga keeruline minu vanemate jaoks. Hakkasin mängima jalgpalli, kuni olin parem oma treenerist ning nüüd töötan ise treenerina õpetades väiksemaid poisse,” kirjutas Kaspar, kelle sõnul on olemas üks asi, mida väikeses kohas elamine ei takista — see on õppimine.

Oma kirjas Noorte hääle toimetusele ütles Kaspar, et konkursi võit tuleks kui rusikas silmaauku tervele perele, sest kuigi tema ise lepib vähesega, siis ema tahaks, et kooli lõpetamine talle meeldejääv oleks. “Ma usun, et paljud suurlinna lapsed ei saagi sellest aru, kui palju vaeva peavad nägema väiksest kohast pärit lapsed, et saada endale ilusaid asju. Minu jaoks olulisem on alati olnud emotsioon, hetked ja kogemused. Võita midagi nii vahvat oleks korraga õnnelik emotsioon, lahe hetk (sest Tallinnas oleks väga lahe jälle käia), ning samuti saaksin oma lõpetamiseks ilusad riided ning mu vanemad ei peaks tohutuid summasid välja käima."

Maakohas elava noorena analüüsis Kaspar oma töös oskuslikult maa ja linna erinevusi ja võimalusi, mida need pakuvad. Me loodame, et Kaspari unistus — õppida mainekas ülikoolis spetsialiseeritud matemaatikat ja töötada mõnes kosmoseagentuuris või uurimusi teostavas firmas, saab teoks.