Tootjad tulid tuletõrjuja lõhnaga parfüümi mõttele pärast Bostonis toimunud pommitamisi, mis nõudsid mõned kuud tagasi kolme inimese elu.

"Me tahtsime luua parfüümi, mis oleks pühehndatud New York'i linna tuletõrjujatele, kuid siis otsustasime, et pühendame selle Bostoni pommitamise ohvritele," selgitas firma juht Mark D Crames.

"Meie lähenemine parfüümidele on ebatavaline; otsime pidevalt asju, mille lõhnaga parfüüme luua ja mis inimesi hämmastaks," lisas ta, kirjutab DigitalSpy.

Lõhnavesi meenutab aroomilt lillesid ja vürtse, kuid samas on seal ka kummi- ja suitsulõhna jälgesid. Inimesed on selle kohta öelnud, et tegu on "hea lõhnaga" ja "väga unikaalse" parfüümiga.

Parfüümi müüakse kahes suuruses ja pudelite hinnad jäävad 20 ja 39 dollari vahemikku (umbes 16-30 eurot). Firma kinnitas, et 75% müügitulust läheb Bostoni kiirreageerimisrühma toetusfondi. Parfüüm on juba saanud vastakat vastukaja. "Minu meelest on veidi solvav tragöödia pudelisse talletada," selgitas üks tuletõrjuja.

See pole esimene ebatavaline parfüüm, mille Demeter loonud on. Möödunud aastal müüsid nad nimelt sushilõhnalist lõhnavett.