Hüppav ja kargav ning oma õnne mitteusukuv noormees palus lavale jõudes Billy Joe Armstrongil anda endale kaela kitrarri, mida veidi hämmeldunud laulja ka tegi. Hetke pärast mängis rahva seast saabunud tundmatu poolelijäänud lugu väga professionaalselt edasi, nii et bändimehed suu lahti imestasid ja nii uue kutiga loo lõpuni mängisid. Armstrongil jäi seal juures üle vaid laulda ning vahepeal ka fännliikmele mikker nina alla toppida.

Nagu see ei oleks iga fänni jaoks juba tõeline unelmate täitumine, kinkis Armstrong selle kitarri päriselt noormehele, kes teda niimoodi üllatas!

Jääme ootama põnevusega, mida 25. juunil neil eestlastele üllatuseks pakkuda on ning mida meie fännid suudavad!

Green Day on tänaseks üks suuremaid rockbände maailmas ning nende punksound koos üha laieneva kuulajaskonnaga on bändi viinud sinna, kuhu rajasid tee Smashing Pumpkins ning Red Hot Chili Peppers.

ETV meelelahutussaadete toimetuse juhataja Mart Normeti sõnutsi on Green Day muusika ja esinemiste võtmeks nooruslik uljus ja teatav arrogants. "Mulle tundub, et Green Day mehed ei kasva kunagi suureks," lausus Normet. "Kuigi tegu on A-kategooria bändiga, kel on selja taga 25 esinemisaastat, tohutu hunnik auhindu ja kaks rokkooperit, ei paista väsimus kusagilt."