"Oleme kevadtalvise perioodiga jõudnud juba pea kõikides Eestimaa ööklubides mängida rahvale oma repertuaarist paremikku. Kahjuks kehtivad öistel kontsertidel piirangud alaealistele, kuid kindlasti on ka lisaks neid, kes sellises atmosfääris kontserti nautida ei soovi. Seetõttu ühendame kaks asja, Põhja-Tallinna muusika ning vaba õhu, ja tuleme inimestele lähemale", räägib ansambli frontman Jaanus Saks.

Lisaks täispikale kontserdile, lubab Saks muusikalises mõttes üllatusi. Tuuri ametlik soojendusesineja on üle 15 aasta taas kokku tulnud Black Velvet, kelle suurimad hitid "17", "Jennifer" ja "Soolo" kindlasti kontsertidel kõlavad.

"Suvisel tuuril on meiega kaasas veidike laiem koosseis, lisaks Black Velvetile mitmeid üllatuskülalisi, nii lauljaid kui ka instrumentaliste, meie enda poolt. Oleme ise ääretult põnevil, sest saame esmakordselt selle tuuri jooksul tuua rahva ette tuttuued lood."

Põhja-Tallinnal ilmus mai alguses debüütsingel tulevaselt albumilt, mille nimeks on "Kuula mind ära". Ühtlasi on see esimene singel uue naislaulja, Kerli Kivilaanega.

Piletid on müügil Piletilevis hinnaga 9 eurot, kontserdipäeval on pilet 12 eurot. Kontserdi algus on igas linnas 20.00 ja väravad avatakse 19:00

11.06 Keila lauluväljak
12.06 Paide lossihoov
13.06 Võru Kandle aed
14.06 Viljandi lossivaremed
15.06 Tartu lauluväljak
16.06 Rapla lauluväljak