Tornide väljakult liikuma asuv Tour d'ÖÖ suur linnaratturite ühissõit finišeerib sedakorda Noblessneri sadama väravate juures, kus täpselt kell 22 helisevad rattakellad ning ootab ees metsik klubiöö koos uskumatu rattasprindi ning linna parima biidiga.

Ratturite päralt on kaks saali ja mõnus mereäär, parimad plaadikeerutajad ja muusikud, pinksilauad ja möödunud hooaja vaieldamatu hitt - GOLDSPRINTS head-to-head rattarollerite sprindivõistlus.

Esimest korda toimus mujalgi maailmas populaarsust koguv võistlus Eestis läinud aastal, samuti Tour d'ÖÖ raames.

Goldsprints on sisuliselt 400 meetri sprint rattarolleritel, mida sõidetakse turniiri vormis: esimesed paarid loositakse, siis sõidetakse üks-ühe vastu. Edasi kukub kaotaja välja ning võitja läheb vastamisi järgmises ringi võitjaga. Võistlus toimus peomelu käigus ja muusika saatel, kus publik sai sprinterite sõitu suurele ekraanile kuvatud näidikult jooksvalt jälgida.

Võistlust juhivad NO99 teatri näitleja ning Tallinn Bicycle Weeki korraldaja Rasmus Kaljujärv ning MTV saatejuhina tuntud Martin Veisman. Registreerimine toimub kohapeal ja on kõigile avatud põhimõttel "kes ees, see mees". Sõitma pääseb 32 meest ja 16 naist. 

Peo tõmbavad LIVE'idega käima Faun Racket ja Vul Vulpes. Üles astuvad veel muljetavaldav nimistu parimaid house ja elektroonika DJ'sid - Kazk&Robert Niko, Ellen ja Elisabeth, Jaagup Jalakas, Marek Poel, Ott Kelpman, DJ Ilmselgelt, Tõnis Savi ja Mowka ehk Martin Veisman.
Visuaalide eest hoolitseb Emer Värk Von Krahli teatrist.

Tuled peale ja sõitma!

Lisainfot võistluse ja võistlemise kohta uuri Facebookist.

VAATA LISAKS: FOTOD ja VIDEO: Vaata, kuidas peol rattasprinti sõidetakse