Festivali peakorraldaja Jüri Makarovi sõnul on artistide ajagraafik paigas ja kahepäevaseks muusikapeoks kõik valmis. “Mõlemal päeval saab nautida head muusikat kolmel laval kokku 40 esineja esituses,” kinnitas Makarov. „Festival on mitmekesine ja kohale tasub tulla festivalipäeva alguseks, kuna väärt muusikat Eesti ja välismaa artistide esituses kuuleb keskpäevast hilisööni.“

Pealaval astub esimese artistina üles Rock Summer 25 signatuuri sisse mänginud Eesti üks parimaid kitarriste Toomas Vanem koos oma bändiga The Limited Edition. Laupäevale paneb väärika punkti Bryan Adams, kes alustab südaööl ja esitab kahetunnise soolokontserdi kava ning laval on 100 m2 suurune massiivne videoekraan. Teise päeva juhatab sisse Pantokraator pealaval ja East Trading Wang Rockilaval. Festivali lõpetab pühapäeva õhtul kahetunnise show’ga Zucchero. Rohelise lava/EDM-telgi peo lõpetavad pühapäeval Rudimental, Röyksopp ja Andy C.

Esinejate nimekirja on lisandunud Eesti bänd Taavi Peterson & Üdi, Kreeka punkansambel Oust! ja Viljandi kultuuriakadeemiast välja kasvanud kooslus Puzle.

Rock Summer 25 toimub juba sellel nädalavahetusel, 15.–16. juunil Tallinna lauluväljakul. Lavale tulevad Bryan Adams, Skid Row, Zucchero, Mumiy Troll, tantsumuusika edetabelite suurnimi Rudimental ja Röyksopp DJ-settidega. Lisaks astuvad festivalil üles paljud tuntud Eesti artistid nagu Winny Puhh, Sinine ja Metsatöll. Ivo Linna & In Spe esituses tuleb pealaval ettekandmisele Alo Mattiiseni ja Jüri Leesmendi poolt loodud viis isamaalist laulu.

Festivali üksikasjaliku ajakava leiab Rock Summer 25 kodulehelt  ja värskeima info Facebookist.