Valmistumine Eestisse tulekuks

Marya Roxx ehk Maarja Meriste-Kivi valmistub koos oma staarbändimeestega suvisesse Eestisse tulekut. "Ikka päris kiire on viimasel ajal. Valmistume bändimeestega Eestisse tulekuks ning teeme kõvasti proove, et anda üks korralik show Rock Summeril. Loodame, et kohale tuleb palju rahvast ning ilm on ilus."

"Trummar (Vinny Appice - toim.) on käinud Eestis, kuid ma ei oska öelda, mis koosseisuga. Kõik on sellest kontserdist huvitatud ja reisiks valmis. Oleme palju arutanud Eesti inimese karakterist, sest ta on pragmaatilisem kui ameeriklane, mida on nad ka minu puhul tähele pannud," räägib Maarja, mis huvitab tema bändimehi Eesti juures kõige rohkem. "Esimese asjana kontrollisid nad muidugi ilma," lisab ta.

Endine ninjatüdruk ei ole Eesti publiku ees esinenud aastaid - kas on hirm ka? "Ei ole teistsugust või erinevat tunnet eestlaste ees esineda, ma kavatsen lihtsalt täiega rokkida. Ma muretsen pigem selle pärast, kas pärast pikka reisi on hääl korras, sest me jõuame täpselt enda esinemise ajaks," räägib Maarja. "Kindlasti tahan näha Rock Summeril Metsatöllu kontserdit," teab lauljanna kindlalt vastata, keda tema suvefestivalil näha tahaks. 

Suvel pesitseb Maarja Eestis. "Kuna mul sündis eelmisel aastal teine laps (poeg Angus Martin - toim.), siis kõik vanaemad ja sugulased tahavad teda musitada ja kallistada. Veedame kogu perega suve Eestimaal."

Eesti artistidel käe pulsil hoimine

"Raske on mitte jälgida endiste bändikaaslaste tegemisi. Ema ikka saadab vahel mõne uudise või internetis jääb mõni nupuke silma. Viimati sai vist Lenna emaks," räägib Maaja, kui palju ta varasemate bändikaaslaste tegemisi Vanilla Ninjast jälgib.

Rääkides edasi Eesti muusikast, siis sel aastal naerutas Maarjat kõvasti oma lavashow ja grimmiga legendaarne Winny Puhh, Eesti Laulu konkursil esitatud looga "Meiecundimees üks Korsakov läks eile Lätti". "Naera või puruks, tõesti super esitus," lisab ta.

Hevinaine õpib kosmetoloogiat

Maarjale on alati meeldinud koolis käia ning nüüd, kui peres on väike laps ja tuuritamist vähem, istub ta uuesti koolipingis. "Ma juba Eestis keskkoolis käies mõtlesin juuksuriks saamise peale ning siin spetsialiseerudes otsustasin kosmetoloogia kasuks. Kosmetoloogiaga seoses huvitab mind eriti dermatoloogia, miks mitte edasi nahaarstiks õppima minna," räägib hevinaine oma õppeainetest. "Esinedes tuleb kosmetoloogia õppimine mulle igati kasuks," lisab ta.

Maarja ootab Eestisse tulekut ning lisab, et tema tütrel Dora-Liisal ei ole lemmikumat kohta, kui Eesti ja 23. juunil toimuv jaanituli, mil ta saab öö läbi üleval olla.