Kuigi alagrupis ei suudetud eestlaste poolt lüüa ühtegi väravat ja kaotati kõik kolm mängu, õnnestus kohamängudes võtta suured võidud: Saksamaa artistid alistati 7:0 ning palju sõbralikumad ei oldud ka Türgi vastu, keda võideti 6:0.

Võistluspäevad lõppesid igal õhtul kontserditega. Eesti musikaalset lippu hoidsid võistlustel kõrgel Jüri Homenja ja Ott Lepland. Eesti artistid esinesid suurüritusel koos muusikamaailma selliste suurnimega nagu Uriah Heep, Chris Norman, Thomas Anders, Emir Kusturica ja paljud teised.

Parimaks lauluks hindas võistluste žürii Jüri Homenja „Klaveri“. Homenja arvates tõi võidu tõsiasi, et ta esitas seda nii eesti kui ka itaalia keeles, et publik saaks hinnata, kumb keel kõlab ilusamalt. Publiku meelest kõlas laul suurepäraselt hästi nii eesti kui ka itaalia keeles ja selles kategoorias eelistusi ei antud. Mõnevõrra on tegemist üllatava tulemusega, arvestades, et Ott Lepland esitas sama ürituse raames eurolaulu „Kuula“.

Lisaks Homenjale ja Leplandile esindasid Eestit teiste hulgas Indrek Raadik (Summer), No Big Silence laulja Cram ehk Marek Piliste, Pedigree laulja Bonne, Compromise Blue kitarrist Raul Ukareda ja Marko Lepik, kellel kirjas kolm mängu ka Eesti jalgpallikoondise särgis.

Staarjalgpallur Jüri Homenja alustab täna koos Aikiga tuuri juba kodumaa pinnal. Vaata lisa SIIT.