Tallinna kesklinna vahetus läheduses Noblessneri kvartalis jahisadamat arendava Sailinvest OÜ osaniku Heikki Mäki sõnul on kunagise allveelaevatehase sajandivanune miljöö unikaalne kogu Läänemere piirkonnas. Rannaala avamisega saab ajalooline piirkond uue hingamise. "Tallinnal on küll 46 km merepiiri, kuid linnarahval merele juurdepääsu õieti polegi," tõdeb Mäki. "Me soovime muuta Noblessneri sadama tallinlastele ja linna külalistele paigaks, kus on kõigil hea olla."
Tänavu lisandub jahtklubis pakutava meelelahutuse hulka vabaajakeskus ja kohvik.

Vabaajakeskuse Bagjump Activity Center peamiseks atraktsiooniks on Eesti esimene bagjump'i ehk õhupadjahüppe areen. Adrenaliinirohket ja turvalist õhulendu on võimalik proovida 3, 7 ja 10 meetri kõrguselt hüppemäelt. Keskuses on eraldi hüppepadi lastele ja liumäele on oodatud põnnid alates 2. eluaastast. Kai tipus saavad kätt harjutada golfihuvilised, lüües palle 20 meetri kaugusel asuvale saarekesele. Lisaks renditakse kajakeid, stand up paddle board'e ja purjepaate. Samuti toimub vabaajakeskuses mitmeid kontserte, festivale ja võistlusi.

Tallinna mereäärsete toidukohtade nimistut täiendab Café Noble, kus juhatab vägesid telesaatest "Köögikubjas" tuntud Juha Rantanen. Suure suveterrassiga Café Noble'is saab nautida nii hommikusööki, pühapäevast brunch'i kui püüda viimaseid õhtuseid päikesekiiri. Külastajatel on valida lihtsamaid ampse pakkuva kohvikumenüü ja peenemate maitseelamustega à la carte menüü vahel. Kel soovi, saab jahi peale kaasa tellida piknikukorvi.

Homme, neljapäeval 20. juunil kell 13.00 – 16.00 on Bagjump atraktsioonid tasuta proovimiseks kõigile huvilistele, kel vanust rohkem kui 12. eluaastat.