Olles ise suur kohvijooja Eestis, võtsin ka tassikese mustalt koos suhkruga. Vahetusema ise vaatas mind suurte silmadega, sest tema võttis klaasipõhja natukene koos piimaga, ning kui mina suure tassiga võtsin, siis see oli tema jaoks harjumatu.

Ma jõin oma tassi ära ning päeval oli kõik korras, kuni õhtupoolikul läksime ühe tuttava juurde, sealt pidime edasi suunduma peole, aga mul hakkas järsku nii paha. Käed värisesid ning higistasin nagu vana mees kuumal suvepäeval, südagi puperdas hirmsasti ning mõeldi, et äkki ma olen haigeks jäänud.

Tuttava pereema on apteegiomanik ning andis mulle mingit tabletti, siis läks paremaks, aga vahepeal ma isegi mõtlesin, et läheks oma koju tagasi, sest nii halb oli olla. Õnneks, kui päev rohkem õhtusse veeres, oli mul parem ning peole sai ikka minna.

Hommikul rääkisin seda ka oma vahetusemale ning ta teadis kohe, mis seda põhjustas — kohv. Hommikul olin saanud õrna kofeiini üledoosi. Ma üldse ei osanud mõeldagi, et kohvi seal kangem on, kuigi see on enesestmõistetav, ma ei mõelnud sellele.

Peale seda juhtumit rääkis mu vahetusema seda kõikidele sõpradele ning sugulastele, kelle juures me käisime lõunatamas või õhtust söömas. Iga kord, kui see tõsteti jälle teemaks, oli mul väga piinlik olla, sest ma ei osanud seda mõelda ja kõik ikka ja jälle naersid mu üle ja pakkusid kohvi. Isegi see vahetuspere tütar rääkis seda oma sõpradele ning see muutis koosolemise väga ebameeldivaks mõnikord. Nii et, kui kellelgi on Hispaaniasse minek, siis jätke meelde, kohvi on seal kange!

Tahad võita kasti Angry Birdsi karastusjooki? Vaata SIIA!