Sarjast lahkub näitlejanna Marika Vaarik, kes on avahooajast alates kehastanud üht peaosalistest - südikat ja nutikat Frida Arrakut. Marika Vaarik lahkub sarjast omal soovil.

„Frida on üks neist tegelastest, kellele mõtlemine teeb südame soojaks ning tuju heaks. TV3 ja kindlasti ka kõik Frida austajad tänavad Marika Vaarikut eriliselt muheda ja värvika proua Arraku loomise eest!“ kommenteeris TV3 avalike suhete juht Annely Adermann.

„Kättemaksukontoris“ on sarja üheksa hooaja jooksul kaasa teinud sadu näitlejaid, seejuures on peategelaste lahkumist ette tulnud varemgi. Paari aasta eest loobusid sarjas osalemast Gerth Maangot ja Kaspar Tuvi kehastanud Ott Sepp ning Märt Avandi, misjärel tähelepanu keskmesse sööstis Häidi Õigepaulus ehk varem kõrvalosas mänginud Elina Pähklimägi.

Frida, Marioni ja Häidi ühisele detektiivitööle saab siiski jätkuvalt kaasa elada ja seda TV3 suveprogrammi vahendusel, kus argiõhtuti kell 20.00 ja pühapäeviti kell 19.30 on eetris „Kättemaksukontori“ erinevate hooaegade kordused.