Kuigi Watsonil on vara 30-miljoni euro eest, põlgab 23-aastane näitlejanna liigset ekstravagantsust, nagu paljastas hiljutine intervjuu The Telegraphile.

"Konsumerism on üks kleptomaania vorme," sõnas pärast Potteri-filmide lõppemist Browni ülikoolis inglise keelt õppiv Watson.

Uues filmis mängib ta teismelist, kes rikaste tagant 2 miljoni dollari eest asju ja raha näppas ning sai võtete käigus sisse põigata Hollywoodi kuulsuste garderoobidesse, sealhulgas Paris Hiltoni omasse, kelle tagant varaste suurim saak tuli ning kes filmi heaks oma kodus võtted lubas korraldada.

Watsoni sõnul oli see kagu kaubamajja sisenemine. "Ta ei jõuaks kunagi kõiki neid riideid ära kanda. Pooled neist olid uhiuued, sildidki veel küljes. Eks need olid ostetud vaid selleks, et ta tahtis, et need tal olemas oleksid. Me kõik teeme impulssoste, aga see on hoopis teine asi," rääksi Watson. "Mul on ainult kaheksa paari kingi ja ongi kõik," teatas ta.

Kuulsuseks Watson ennast pidada ei tahaks, sest tema meelest on selle sõna tähendus muutunud. "See ei seostu enam reaalselt midagi teha oskamisega," selgitas ta.