Osalemiseks tuleb laadida üles video, kust selgub, kuidas on Robbie muusika fänni elu mõjutanud. Kümme õnnelikku saavad elus harukordse võimaluse kohtuda isiklikult Tallinnas Robbie’ga, olla osa dokumentaalfilmist ning nautida superstaarilikku kohtlemist Eestis koos eriprogrammi kuuluvate tegevustega. Ka Eesti fännidele avatud võistluse täpsem info ja tingimused on leitavad Robbie ametlikul Facebooki lehel.

"Anna endast parim ja me saame Tallinnas kohtuda", julgustab Robbie Williams kõiki oma fänne läbi Facebooki põneval võistlusel osalema.

Robbie Williamsi uus turnee nimega "Take The Crown Stadium Tour 2013" sai alguse 14. juunil Dublinis, Iirimaal. Tegemist on Robbie esimese soolo-staadioniturneega alates aastast 2006. Kümme aastat pärast legendaarse Knebworth’i kontserdi salvestamist valmib Eesti taasiseseisvuspäeval, 20. augustil Tallinna Lauluväljakul toimuvast kontserdist laulja suvise turnee ainus ametlik kontsertfilm.

"Ma pole kunagi Eestis käinud ning olen põnevil, et minu uus hiilgav show filmitakse Eesti taasiseseisvuspäeval," ütles Robbie.

Robbie Williams on esimene maailmastaar, kes filmib oma kontserti Tallinnas ning 20. augustil avaneb igal kontserdi külastajal suurepärane võimalus jäädvustada ennast maailma muusikaajalukku. "Robbie Williams - Live in Tallinn" režissöörideks on Russell Thomas ja Peeter Rebane.