Kogu perele elamusterohket vaatemängu pakkuv Disney On Ice annab Tallinnas vaid neli etendust.

Disney On Ice’i etendus nimega Fantaasiamaailmad tõmbab publiku endaga lummavasse seiklusesse nelja maagilisse paika. Muinasjutuline jääretk viib pealtvaatajad «Autode» võidusõidumaailma, kutsub külastama Andy magamistuba, et kohtuda seal «Leluloo 3» tegelastega, rõõmustab pealtvaatajaid veealuse reisiga «Väikese Merineitsi» Ariel’i juurde ja sealt edasi müstilisse Haldjaorgu armastatud haldja Tinker Bell’i juurde.

Live Nation Baltics peapromootori Eva Palmi sõnul annab maailmakuulus Disney On Ice kogupere meelelahutusele tõelist uut väärtust. «Etendus Fantaasiamaailmad ühendab endas ideaalselt erinevaid elemente mitmetest Disney On Ice showdest ning toob peredeni südantsoojendavad lood, kogu lõbu, huumori ja soojuse, mis on tuntud armastatud Disney joonisfilmidest. Elusuuruses tegelaskujud, maagiline lavakujundus, säravad kostüümid, värvide ja valguse mäng, ilus uisutamiskoreograafia – kõik see aitab publikul näha nelja täiesti erinevat Disney maailma Saku Suurhalli jääl ellu ärkamas. Pole saladus, et tänapäeval on mõnikord üsna raske leida lastele kõrgkvaliteetset meelelahutust, seega on meil hea meel tuua maailmakuulus Disney On Ice show lõpuks ka Eestisse,» lisas Palm.

Fantaasiamaailmad on täis laste lemmiktegelasi: «Autodest» tuntud Matu, Pikne McQueen ja Sally, Disney kuulsaim haldjas Tinker Bell, «Leluloo» kangelased Woody, Jessie ja Buzz Lightyear, «Väikse Merineitsi» Ariel ja Prints Eric ning Miki ja Minni-Hiir isiklikult koos part Donald’i ja koer Goofy’ga näitavad muljetavaldavaid oskusi jääl, omades igaüks enda unikaalset stiili uisutamises ja liikumises.

Fantaasiamaailmades on ühendatud uisutamine, tants, sportvõimlemine ja näitlemine. Kõik see lisab showle energiat ja põnevust ning kaunistab meeldejäävaid ja tuttavaid filmistseene jääetenduse eripäraga. Selleks, et võimalikult realistlikult edasi kanda mänguasjade maailma ning luua usaldav suhe mänguasja-inimese suuruste vahel, töötasid show loojad hoolikalt joonisfilmidest tuntud elementide ja atribuutide suuruste ning tegelaskujude kostüümide kallal, et uisutajad – ja isegi publik – näeksidki välja mänguasja suurusena.

Otse Radiator Springs väikelinnast jääle kihutavatel elusuuruses autodel (mille igaühe ehitamisele kulus kaks tuhat inimtundi) on pilgutavad silmad ja liikuvad suud, sisseehitutud hüdrotõstukid panevad need tegelaskujud muusika rütmis hüplema. Etenduse loojate sõnul, saavad Autod olema suur üllatus, sest keegi ei oska oodata, et nad on niivõrd animeeritud, suured ja realistlikud. Jääl toimuv põnevus jätkub, kui areen muutub ühel hetkel veealuseks fantaasiamaailmaks koos helendavate korallide ja merikarbitrummidega, seejärel silmapilkselt aga juba Haldjaoruks, kus haldjad valmistuvad värviplahvatuste saatel kevadeks ning jääle lendlevad üleelusuurused liblikad, tiirutades ümber imesuurte õitsevate lillede. Tohutut spektaaklit ja akrobaatilist juubeldamist otse jääl pakuvad pealtvaatajatele ka «Leluloo» tegelased enda omapärastes kostüümides, mille teeb unikaalseks fakt, et paljude kostüümide pealispinnad on siinkohal plastikust.

Fantaasiamaailmade lavakujundus on loodud sellisel kujul, et areen haarab iga unikaalse maailma mõõtmed ja olemuse, viies lapsed ja nende vanemad keeristormilisele seiklusele Disney muinasjutulistesse maailmadesse.

«Disney On Ice etendused Tallinnas leiavad aset nädalavahetusel ning lastega peredele vägagi sobival kellaajal. Ühte etendust mahub vaatama vaid 3500 inimest, sest jää katab kogu Saku Suurhalli põranda, mis tagab suurepärase vaate ning võimaldab nautida maailmakuulsat jääetendust kõikidelt istekohtadelt,» lisas Eva Palm.

Kogu perele elamusterohket vaatemängu pakkuv Disney On Ice annab Tallinnas vaid neli etendust.

Etenduste ajad:

7. veebruar (reede) ESIETENDUS

kell 19:00 (uksed avatakse 18:00)

8. veebruar (laupäev)

kell 11:00 (uksed avatakse 10:00)

kell 14:30 (uksed avatakse 13:30)

9. veebruar (pühapäev)

kell 14:30 (uksed avatakse 13:30)

Fantaasimaailmad etendus kestab kokku kaks tundi, kuhu mahub vahele 15-minutiline vaheaeg.

Piletid Disney On Ice etendustele hinnaga alates 29 eurost on müügil ainult Ticketpros – internetipoes aadressil www.ticketpro.ee, kõigis Ticketpro müügipunktides, Statoili teenindusjaamades, Selverites ning valitud Eesti Posti kontorites üle Eesti. Lastele kehtivad soodushinnad. Lapsed kuni 3 elusaastani saavad istuda vanemate süles tasuta.