Taanist pärit Yves kasvas üles Seelandis, Hillerødi linnas, multikultuurses perekonnas. Tema isa on prantslane ja ema taanlane. Toiduvalmistamisel oli Yves’i lapsepõlves suur roll ning peagi tekkis poisis loomulik huvi kokanduse vastu - oma esimesed menüüd pani ta kokku, olles kõigest 9 aastane!

Yves on oma karjääri jooksul töötanud paljudes olulise tähtsusega gastronoomia sihtkohtades nii Taanis, Šveitsis kui Norras: 2 Michelini tärniga pärjatud restoranis Relais & Châteaux Domaine de Châteauvieux Šveitsis, Relais & Châteaux Falsled Kro Taanis ning Kopenhaageni 1 Michelini tärni restoranides Herman ja Søllerød Kro. Olles juhtinud Moskva tänase päeva ühe populaarseima kohtumispaiga, Strelka, kööki, on Yves taas õnnelikult naasmas selle juurde, mida ta peab oma kulinaarse rännaku tuumaks.

Oma ilmselge talendi, töötahte, kompromissitu loovuse ja kirega, on 30. aastane Yves arendanud talle omase stiili ja käekirja, mille juured on küll Põhjala köögikultuuris, kuid mis samas baseerub väärtuslikult Prantsuse köögi taustale. Selline kogemus paneb Põhjala uuendusliku ja põneva kulinaarse käekirja toetuma tugevatele klassikalise köögikunsti sammastele.Olles ka ise saarelt pärit, suhestub Yves väga hästi meie asupaiga oludele omasega, loomulikkuse ja hooaegadega – kõige sellega, mis on Põhjala Saarte Köögi nurgakivideks.

Peeter Pihel võtab väljateenitud hingamispausi, olles mänginud keskset rolli Põhjala Saarte Köögi edukas arengus, seda nii Pädaste Alexander restoranis, kui Tallinna restoranis Neh. Nüüd on Peeter otsustanud, et peale 10 aastat on saabunud hea hetk teha väikene paus ning pühendada aega reisimisele ja oma isiklikele kulinaarsetele otsingutele.