Briti lehed aga on välja uurinud, et pakis sisaldusid peale lapseriiete ja muu tarviliku ka kondoomid, tehes kingitusest veidravõitu meediasensatsiooni. 

Teadaolevalt sisaldab pakk lisaks näiteks rinnapatju, pildiraamatuid, beebi-hambaharja, kreeme ja närimismänguasju ning - mis seal salata - ka kondoome, et noored vanemad liiga hoogsalt järgmise lapse ootele ei jääks.

Polsterdatud karp, mille sees beebiasjad saabusid, on mõeldud kasutamiseks ka lapsevoodina - nii on mitmedki lehed pealkirjades küsinud, kas kuninglik beebi hakkab pappkarbis magama. 

Kingitus võeti Kensingtoni lossis siiski tänusõnadega vastu, kirjutab The Mirror. "Oleme väga rõõmsad, et Soomest on saadetud nii lahke kingitus nagu seda beebipakk on," sõnas palee esindaja. "See oli väga tähelepanelik žest ning oleme selle eest väga tänulikud. Hertsog ja hertsoginna on kindlasti väga huvitatud, mida pakk sisaldab."

Soome sotsiaalkindlustusamet põhjendas kingitust sellega, et kõikidele Soome noortele emadele jagatav beebipakk on saanud kogu maailmas head vastukaja. "Tahtsime Cambridge'i hertsogit ja hertsoginnat lapse puhul õnnitleda," sõnas amet.

Kate'i ja Williami laps peaks sündima 13. juuli paiku.