Järjekorras seitsmendal Schillingul tervitavad kohalesõitnuid suvesoojus, lõhnavad männiokkad ja lai valik tihedast sõelast läbikäinud ansambleid nii Eestist kui mujalt. Üles astub 12 ansamblit, kelle seas on nii rahvusvaheliselt tuntud kui kohalikke esinejaid laialt stiilideskaalalt alates indie-rock’ist ja pungist, lõpetades dub’i ja tumeda synth-pop’iga.

Schillingu muusikaprogrammi kuuluvad sel aastal Light Asylum (USA), The Mary Onettes (Rootsi), Camera (Saksamaa), Just Another Snake Cult (Island), Mokh (Valgevene), Melting Hearts (Soome) ning mitmekesine valik väärt Eesti ansambleid - Pia Fraus, Metro Luminal, Junk Riot, Badass Yuki, Uus Energia ja Kurjam.

Schilling pöörab ka tänavu suurt tähelepanu kvaliteetsele söögi- ja joogipoolisele. Oma valikuga on väljas Põhjaka Mõis, Momo, Miku Vegan Kohvik, Square Kebab, Rohelise Maja Kohvik, India rändrestoran Turnee ja peagi Kalamajas avatav Burger Box. Tutvuda saab ka kohalike harrastuskokkade hõrgutistega.

Lisaks kõrgetasemelisele muusikaprogrammile ja kvaliteetsele söögile pakub Schilling mitmeid kõrvaltegevusi nii suutele kui ka väikestele, sh RMK metsamatk (7. juulil kl 12), Maailmafilmi festival (6. ja 7. juulil) ja käbiolümpia (sportmängud männikäbidega).

Festivali väravad avanevad kell 14. Esimene ansambel alustab kell 15 ja viimane ansambel lõpetab kl 3 öösel.

Rohkem infot leiab Schillingu kodulehelt