Esialgsetel hinnangutel külastas eile Õllesummerit üle 30 tuhande inimese. Rohkelt jagus rahvast nii Pet Shop Boysi showle kui teisele poole laulukaart samal ajal toimunud eesti artistide kontsertidele.

Kuigi paljudes müügipunktides lõppes eile nii söök kui jook, kunnitasid festivali kaubitsejad, et tänaseks on kõik varud tublisti täienenud ning laupäevane festivalimelu võib täiel rinnal alata.

Enne 20. Õllesummeri finaalkontserti annab festivali pealaval oma selleaastase suurima kontserdi Anne Veski. Täiskoosseisulise ansambliga esinev eesti muusika Grand Lady kontsert kannab nime "Lahe atmosfäär".

Finaalkontserdil "20 magamata aastat" esinevad Hendrik Sal-Salleri kõrval Ines, Getter Jaani, Karl-Erik Taukar ja Genka. Viimase kahe aastakümne 20 armastatuimat eesti laulu on vaatajate ees uues kuues ja ootamatus esituses.

Samal ajal kui pealaval toimub juubelifestivali finaalkontsert, kütab rahva üles väga populaarseks osutunud Eesti Õlle Telgis Tanel Padar & The Sun. Samuti esineb suurimas vabaõhurestoranis Sofia Rubina Whitney Houstoni tribuutkontserdiga.

Esimest korda on festivalil populaarne luuledisko sari Ennu Ratas koos maestro Mart Juurega. Retro FM tantsutelgis särab Apelsin ja Red Bull Tourbus laval Rasmus Rändvee.