Mis on kõige pöörasem asi, mida elus teinud oled? Eks neid pööraseid tegevusi on ette tulnud küll, kuid terve elu on veel ees. Elu on nautimiseks ja pöörasuste tegemiseks. Üritan praegu kinni haarata kõigest uuest ja pöörasusest, et kunagi vaadata oma elule järele ja mõelda, et vot selline elu oli elamist väärt!

Kuidas suhtud iluoperatsioonidesse?
Mina isiklikult ei läheks noa alla, kuid eks see otsus on iga inimese enda teha. Kui keegi tunneb, et läbi lõikuse paraneb ka tema enesetunne, siis lasku käia. Kuid igale inimesele on antud temale omane ilu ning eks iga üks teab, kas hoiab või muudab seda läbi lõikuse.

Kirjelda oma elu kõige eredamat suvemälestust.
Oh, neid ilusaid suvemälestusi on palju. Kõige eredamalt meeles on muidugi selle aasta jaanipäev. Tegin oma kaaslasele kingituseks jeti-sõidu ning muidugi saime sõita merel päikeseloojangu ajal. Minu jaoks oli see romantiline kogemus. Peale sõitu läksime jaanipäeva pidama väga toreda seltskonnaga, kellega oli hea aega veeta.

Kirjelda ideaalset kohtingut.
Kuna olen ise suur romantik, siis ei jäta ükski kohting mind külmaks, kus on olemas küünlad, rannaliiv, hea šampus, päikeseloojang ja teineteise selts. Mulle meeldivad üllatused, mis tulevad südamest ning mehe juures on suur pluss, kui ta oskab naist positiivselt üllatada.

Palju on sinu jaoks normaalne enda peale kuus raha kulutada?
See täiesti oleneb kuust. Kui midagi on otsas või on niisama vajadus millegi hea järele, siis peab ka kulutusi tegema. Või kui jääb poes silma midagi eriti ilusat, siis ikka pean ära ka ostma selle.

Rohkem pilte ja videot pildiseeria valmimisest näed Weekendist!