«Robbie Williams – Live in Tallinn» projekti režissööri Peeter Rebase sõnul pole Eesti ajaloos kunagi ühegi teise meelelahutusürituse raames samaaegselt nii suurt arvu kaameraid kasutatud, kokku on kontserdi ajal töös 29 profikaamerat, mis paiknevad lauluväljaku erinevates kohtades ning ka lava ja rahva kohal. «Võib julgelt öelda, et Robbie turnee ametliku kontsertfilmi salvestus on vähemalt sama suur projekt kui Tallinna kontsert ise – nii töötab filmi valmimise nimel 100-liikmeline meeskond, kuhu kuuluvad tipptegijad nii Eestist kui välismaalt,» ütles Rebane.

Robbie Williams on esimene staar, kes filmib oma kontserti Tallinnas. Taasiseseisvuspäeval avaneb igal kontserdikülastajal suurepärane võimalus jäädvustada end maailma muusikaajalukku. Kontsertfilm «Robbie Williams - Live in Tallinn» valmib produktsioonfirmade The Factory ja Done And Dusted koostöös. Lisaks Peeter Rebasele on filmi režissööriks valdkonna tipptegija Russell Thomas ning kaasprodutsendiks BAFTA ja Grammy auhindadele nomineeritud Melanie Fletcher.

Ühtlasi on Eestist pärit Robbie muusika austajatel endil kuni 21. juulini võimalik omavalmistatud videoklipiga võita läbi Robbie Williamsi Facebooki fännilehe üks kümnest auhinnapaketist, mis sisaldab tasuta VIP-pääset Tallinna kontserdile, majutust kolmeks ööks Tallinnas, eriprogrammi ja isiklikku kohtumist staariga. Rebane kommenteeris lisaks: «Soovitan kindlasti kõigil eestimaalastel oma lugu meile jutustada ja see Facebookis enne 21. juulit üles laadida. Valime ühe võitja Eestimaalt, kellel avaneb võimalus end maailma muusikaajalukku jäädvustada meie filmivõtetel osaledes, ning loomulikult ka Robbie endaga kohtuda. See on ju midagi enamat kui tavapärane «meet & greet», sest eestlasest võitja hakkab ju kõiki eestimaalasi valmivas kontsertfilmis esindama!»

«Robbie Williams - Live in Tallinn» projekti koostööpartnerid on EAS, Tallinna linn ja ERR.

Briti edukaim sooloartist Robbie Williams esineb Tallinna Lauluväljakul taasiseseisvuspäeval, 20. augustil. Tallinna show erikülalisena astub lavale Briti popartist Olly Murs.

Piletid Robbie Williamsi kontserdile on müügil ainult Ticketpros – internetipoes aadressil www.ticketpro.ee, kõigis Ticketpro müügipunktides, Statoili teenindusjaamades, Selverites ning valitud Eesti Posti kontorites üle Eesti.