Mis on kõige pöörasem asi, mida elus teinud oled?
Elanud. Elu metafoor ongi üks individuaalse pikkusega toru, millest veetakse meid läbi ning mis sisaldab eneses igasugu kila-kola, mida igal sammul riivame. Enamasti tekitame torusse olmeprügi juurde, nii pehmet kui ka teravat. Pöörane on, et see toru on suutnud end venitada juba täpselt minu vanuse jagu ühikute pikkuseks ja ikka veel edasi venib!

Kuidas suhtud iluoperatsioonidesse?
Nooremana oli mul suur soov oma nina korrigeerida, kuna ei olnud kujuga rahul. Uut nägu soovisin samuti. Nüüd olen suur ning jäänud on veel vaid plaan kortsudest vabaneda...kui olen saanud umbes kaks korda vanemaks. Naine peaks olema kaunis igas vanuses.

Kirjelda oma elu kõige eredamat suvemälestust.
See juhtus kuus aastat tagasi. Suvesooja kirgastavas lõõmas, rutjuvkäänulisis mõtteis hulkumas kui sulnis uuskodutu. Mustsõstrapõllul, küpsete marjade säravteraste pilkude valve all, marjapõõsaste peenikeste sõrmede semihaardes, nobedate näppude sitikalaadses töövuhinas. Põses sõstraollus, suvelõõs veel enam anumas oma tähelepanu minu värske maitseelamuse kõrval. Sulgedes silmad, segades maitse suvearoomidega, samal ajal kujutledes: see hetk...see hetk siin jääb pitserina minu mällu igaveseks...Igaveseks!

Kirjelda ideaalset kohtingut.
Õige (täiuslikkust on võimatu saavutada) kohting peab koosnema mõlemapoolsest (!) austusest teineteise vastu, mõlemapoolsest siirast huvist ja soovist teineteist näha. See huvi seisneb enamas kui vaid ühekordses tatiplärtsutamise eesmärgis.

Palju on sinu jaoks normaalne enda peale kuus raha kulutada?
Normaalne on kulutada nii palju kui eluspüsimiseks (toit, eluase ja riided) on vaja. Umbkaudsed summad olenevad isiklikust küpsusest ja vajadustest. Kõik muu on luksus, mis ei pea tingimata olema norm.