1. The xx - seda Londonist pärit elektro pop bändi peaks kuulama minema juba naislaulja massive külmavärinaid tekitava vokaali pärast. Nad on eelmise aasta üks tunnustatumaid bände - nii fännide kui muusikakriitikute poolt, kes on maailma muusikaskenes oma kanda kinnitanud kui väga andekas ja tugev pop-artist. The xx esineb Positivusel pühapäeva õhtul.
2. I Wear* Experiment - kaasakiskuvad trummibiidid; müstiline, puhas ja jõuliselt õrn vokaal ning eurfooriline atmosfäär - need märksõnad panevad sinu soontes vere kiiremini voolama ning sellesse Tallinna triosse rohkem armuma.
3. Crystal Castles - Toores ja taltsutamatu energia, mida Crystal Castles'i laulja Alice Glass lausa kiirgab, on kahtlemata bändi esinemise üks intrigeerivamaid komponente. Seda hullu naist lihtsalt peab laval nägema-kuulma oma silma-kõrgaga.
4. Sigur Ros - viib sind müstilisse muinasjutumaailma, milles meeldib viibida nii fännidel kui ka muusikakriitikutel. Publik ja Positivus on seda Islandi bändi juba esinema oodanud kaua-kaua.
5. OYT - mahe vokaal ja imelised biidid kannavad sind jazzist elektroonikani. OYT on Postitivusel ühe laiema žanriga üles astuv trio, keda Eesti fännid peaksid kindlasti kuulama minema, sest kõrvadele pai ja hingele kalli on garanteeritud.

Positivus festival 2013 toimub Läti mändide alla Salacgriva rannas 19.-21. juuli, kus muusikameeli erutavad ja külmavärinaid tekitavad mainekad ja andekad koosseisud üle Euroopa.