Selleks, et võita pidi kunstihingega Pauline Marie läbima reisikampaania mitu etappi. „Tuli teha lennupileti check-in, vastata küsimustikule ja käia fotograafi juures pildistamas,” meenutas neiu. Ta lisas, et finaalis läks Facebookis tõsiseks võitluseks, kus kümme finalisti pidid koguma enda leheküljele võimalikult palju hääli. Pauline Marie kindlustas endale võidu 1552 häälega.

„Häälte kogumine on palju keerulisem, kui alguses tundus, sest iga inimesega tuli suhelda personaalselt,” ütles Pauline Marie. Tulevane välistudeng meenutas, et lõpuks läksid väga paljud tema sõbrad reisikampaaniast hasarti. „Nad värbasid mulle hääli koguma ka oma sõpru ja tuttavaid,” kirjeldas neiu. Ta lisas, et tema kampaania levis Facebooki avarustes meeletul kiirusel.

Võidureisiks valis Pauline Marie Suurbritannia Bournemouthi kunstiülikooli, kus neiu soovib sügisel alustada õpinguid visuaalse kommunikatsiooni erialal. Bournemouthi kunstiülikool on disaini, kunsti, meedia ja teatri õppesuunaga. Näiteks pakub ülikool kursusi alates filmitootmisest, illustratsioonist, graafiliselt disainist, arhitektuurist kuni moe, fotograafia ja näitlemiseni.

Reisil tutvus neiu oma tulevase ülikooli võimalustega, elukoha ja kaastudengitega. Tema sõnul oli Bournemouthi ülikooli väga kaasaegne ja suurepäraste võimalustega. „Ülikooli raamatukogu, stuudiod, õppevahendid- ja tehnika on täiesti uued,” selgitas ta. Ta lisas, et õppejõud tegelevad üliõpilastega individuaalselt ja julgustavad neid katsetama uusi lahendusi. „Õppetöö sisaldab palju loovaid grupitöid ja projekte ettevõtetega, mis on ülimalt lahe,” kirjeldas Pauline Marie.

„Reisil olles sain aru, kui palju erinevaid uksi avaneb, kui asun õppima valitud ülikoolis,” ütles neiu. Tema sõnul rääkis Bournemouthi kunstiülikooli kasuks see, et tegemist on ühe parima kunsti ja filmi õpetava ülikooliga kogu Euroopas. „Visuaalse kommunikatsiooni õpe on seal kõige praktilisem,” selgitas Pauline Marie. Tulevane välistudeng on kindel, et valitud ülikool annab talle suurepärased teadmised ja oskused, et läbi lüüa tööturul.

Kunstihingega Pauline Marie lõpetas äsja Vanalinna Hariduskolleegiumi ja välismaale õppima minekus näeb ta omamoodi väljakutset ja arengu võimalust. „Ma tahangi saada sellist kogemust, mis paneks mu veidi proovile ning õpetaks uusi asju,” märkis ta. Ta lisas, et välismaale tuleb kindlasti õppima minna, kui soovitud eriala ei õpetata Eesti ülikoolides. Pauline Marie ootab ülikooliaega suure põnevusega.